20 godina poverenja i zadovoljnih korisnika

Prodaja

Distributer za Sebia i Orgentec proizvode

Medicinska oprema i reagensi

Naš prodajni tim je tu za Vas, sa uvek spremnom najboljom ponudom.

Servis

Vrhunski serviseri dostupni za naše klijente

Servisna podrška

Naši serviseri su Vam na raspolaganju 24 sata dnevno, 7 dana u nedelji.

Edukacija

Kompanija Interlab exim polaže izuzetnu pažnju edukaciji krajnjih korisnika

Stručna podrška

Visokostručni tim Interlab-a vrši obuku svih novih i postojećih korisnika za rad sa uređajima kompanija čije proizvode distribuiramo u Srbiji i Crnoj Gori.

Interlab exim doo

Preduzeće „Interlab exim“ je prisutno na tržištu preko dvadeset godina.

Interlab exim se bavi prodajom laboratorijske opreme i reagensa. Naše bogato iskustvo uključuje prodaju, servis i instalaciju sistema za hemostazu, biohemiju i imunohemiju.

 

Sebia 250250

Sebia je vodeći svetski proizvođač opreme i reagensa za elektroforezu proteina, tehnologiju koja se koristi u rutinskim kliničkim laboratorijama za in-vitro dijagnostiku. Ovi sistemi analiziraju proteine sa ciljem otkrivanja i praćenja raznih oboljenja i medicinskih stanja kao što su onkološka oboljenja (multipli mijelom), metabolički poremećaji (dijabetes) zatim hemoglobinopatije, kao i neke retke bolesti.

Orgentec Logo

ORGENTEC Diagnostika je svetski lider u razvoju, proizvodnji i marketingu sistema za laboratorijsku dijagnostiku autoimunih oboljenja. ORGENTEC proizvodi preko 200 visoko specifičnih ELISA, blot i imunofluorescentnih testova iz oblasti dijagnostike autoimunih bolesti i infektivne serologije. Pogledajte našu ponudu ORGENTEC uređaja na ovom linku.